Grillade grönsaksspett
www.erikssaser.se
www.erikssaser.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 st färskpotatisar
  • 112 st champinjoner
  • 10,5 st zucchini
  • 11 st gul paprika
  • 1250 g körsbärstomater
  • 11 st rödlök
  • 10,5 st aubergin
  • 1 Marinad:
  • 13 msk olivolja
  • 10,5 st saften av citronen
  • 11 tsk torkad timjan
  • 11 tsk salt
  • 11 burk Eriks® sås Västerbottensost
  • 116 st färskpotatisar 12 st champinjoner 0,5 st zucchini 1 st gul paprika 250 g körsbärstomater 1 st rödlök 0,5 st aubergin . Marinad: 3 msk olivolja 0,5 st saften av citronen 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt . 1 burk Eriks® sås VästerbottensostTill 4 portionerGör så här:Dela potatisen och koka ca 8-10 minuter i saltat vatten.
  • Skär grönsakerna i lagom stora bitar, tomater kan grillas hela.
  • Blanda marinaden i en bunke och blanda in i grönsaker.
  • Varva grönsakerna på grillspettet och ta gärna två pinnar till varje spett så snurrar inte grönsakerna runt.
  • Grilla 8-10 minuter och snurra spetten under tiden.
  • Servera mer Eriks® sås Västerbottenost.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.