Salta och gnid in paprikanmed olivolja. Skär av toppen av paprikan. Sila bort eventuell vätska och blanda med hackad persilja, salt och olivolja före servering
Gjorde ju då denna gång med philadelpiaost medgrilladpaprika, pepparsalami använde vi då det är vår favorit och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och mozzarella, tomat, olivolja, balsamvinäger och basilkasallad till
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
Ytterfilé fylldmed vitlök, salladslök och kryddor, hoppas att det skall smaka. Idag blir det grillat, superkul med den nya grillen och så gott det blir
Ostfylldpaprika. Den ville jag grilla i ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktiga paprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Servera ihop med klyftpotatis eller fullkornsris. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.