Grillad Karl-Johansvampsoppa med laxrom och oxmärg
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Karl-Johansvamp
  • 1 st
  • Gul lök
  • 3 klyfta(or)
  • Vitlök
  • 2 msk
  • Oxmärg
  • 2 msk
  • Smör
  • 3 dl
  • Mjölk
  • Salt
  • 1 dl
  • Olivolja
  • 3 msk
  • Citronsaft
  • 5 msk
  • Laxrom
  • 1 nypa(or)
  • Flingsalt
  • 12 skiva(or)
  • Lardo
  • Färskost
  • Dillvippa
  • Några körveltoppar
  • Färsk anklever (kan bytas mot oxmärg)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.