Italiensk vitlöksglaze. Idag har vi fått lite eller mycket barnbarnskärlek igen, det är så mysigt. Vädret har varit toppen och det blir altanhägn hela dagen, vår altan är flitigt använd
Skala och finhacka ingefäran. Skölj limen noga och finriv det yttersta av skalet. Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar
Servera gärna med grillade grönsaker eller en sallad. Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock
Servera gärna med grillade grönsaker eller en sallad. Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock
Servera med ketchupen och en sallad eller grillade grönsaker. Grilla salsiccian runt om i 15-18 minuter så att den blir helt genomgrillad, gärna indirekt under lock
Recept. hallon. mån, 2013-08-05 19. 26. 20min. (0). Stek kantarellerna i smörHäll på gräddeLåt koka i 10 minuterKrydda med salt o pepparGrilla brödet o häll på stuvningenNjut
Servera gärna med prosciutto eller någon annan italiensk lufttorkad skinka. Blanda snabbt samman ingredienserna till pajdegen, använd gärna matberedare
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vi hittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min
Glacerad vildsvinsfilé. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Suveränt kött. Vildsvinsfilén blev magiskt god. Först la jag filéerna i en marinad som jag hastade ihop (chilimarinad, soja och en stark sås lämpad för kycklingvingar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.