En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grilladfläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Till potatissalladen, finhacka rödlök samt tärna potatis. Dela på längden och kärna ur. 700 g fläskfilé. 11 knippe rädisor, halverade. 175 g sockerärtor, delade på längden. 1salt och pepparPutsa fläskfilén. 1Grilla fläskfilén runtom till den fått fin färg. Lägg utanför den direkta värmen och låt gå till innertemperatur 65°C
♥ Cheesecake deluxe ♥. Denna blir riktigt god och ser hur proffsigt ut som helst. ( den är för god för att jag ska kunna deladen i fler bitar ヽ(•‿•)ノ )
En flaska yaconsirap är det senaste tillskottet i kategorin "konstiga ingredienser" i skafferiet. Den köpte jag tillsammans med lite annat smått och gott från Råvarubutiken
Serverades med grilladfläskfilé och sallad. Blanda med händerna. In i ugnen i ca 40 min på 225 grader. 300 g fläskfilé. 2-3 finhackadesoltorkade tomater
Grilladfläskfilé med confiterad vitlök och bacon gjorde jag på önskemål av min frus syster Maggie. Delafläskfilén på mitten på bredden och putsa bort hinnor och senor
Det är så himla konstigt tycker jag. Jag har ju så mycket att vara lycklig å glad över, men just på söndagar tenderar känslorna att svämma över en smula
Ibland lyckas man när man experimenterar och ja den här gången blev det en fullträff. Saftiga bottar som omfamnas av en söt cream cheese frosting och kanderade valnötter på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.