Grillad hängmörad biffmed ugnsbakad sötpotatis, svamp och balsamaioli – gör så här. hängmörad biff. Blanda sötpotatis, lök och svamp med olja, vitlök och fläsk i en ugnssäker form
4 4 skivor ryggbiff (à ca 150 g st) 1 tsk salt 250 g grön sparris olivolja 1 krm svartpeppar 1 romansallad 1 påse ruccola (à 65 g) 200 g burrata eller buffelmozzarella Tomatvinägrette 1 dl soltorkade tomater 1 liten vitlöksklyfta 2 msk vit balsamvinäger 1 dl olja 1 krm salt 1 krm peppar 1 dl finhackad basilika Till servering basilikablad hyvlad parmesanost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Servera biffarnamed sparrispotatisen, rödlöksmarmeladenoch skyn. Lyft ur biffarnaoch koka ur pannan med lite vatten eller rött vin och vispa ner en klick smör
Ta ut biffarna så att de har en rumstemperatur gnid in kryddblandningen. Koka upp skivorna i gräddmjölken och smaksätt med salt och peppar och kantarellfonden
Grilladbiffmed persilje- och vitlökssmör och sallad på rucola, babyspenat och rostade tomater. En välgrilladbiffmed en fräsch sallad är fantastiskt gott i all sin enkelhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.