4 1/2 färsk ananas 2 dl blandade nötter (t ex cashewnötter, sötmandel och hasselnötter) 2 msk flytande honung Vitchokladmousse 100 g vit choklad 2 dl vispgrädde finrivet skal av 1/2 lime Lägg till i inköpslistan
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacotta och här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacotta medvitchokladmousse
Vispa grädden och vänd bestämt ned i en tredjedel av grädden med luftiga tag i den smälta chokladen. Vänd sedan bestämt ner grädden lite i taget med luftiga tag till en mousse
Pensla fisken med olja och krydda med salt och peppar. Servera gärna fisken med kokad färskpotatis. Smält smöret i en kastrull, lägg i lök, persilja och svamp och fräs tills det har blivit mjukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.