Ingredienser Portioner. 4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skär skåror på längden, nästan ända ner till skinnet på laxen. Rör ihop fyllningen och fyll laxen. Sätt in laxen igen någon minut så den får lite mer färg
Dela laxen i bitar. Varva potatis, purjolök, tomater och lax i en smord ugnsfast form. (4 portioner)600 g potatis av fast sort1 stor strimlad purjolök250 g coctailtomater300 g varmrökt laxfilé1 ½ dl hackad dillsmör till formenÄggstanning3 ägg3 msk riven pepparrot2 dl vispgrädde125 g kesellasaltnymald vitpepparGör så här. 300 g varmrökt laxfilé
Dela lax i bitar. Häll på teriyakisås och lägg ner lax. Servera laxwoken med ris. 500 g lax. 2 dl ris 500 g lax 3 tsk rapsolja 0,5 purjolök 1 broccoli 1 paprika 1 klyfta vitkål 2 dl teriyakisås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.