VV

VV

Vegansk köttfärssås med belugalinser och spaghetti

Vegansk köttfärssås med belugalinser och spaghetti

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Vegansk köttfärssås 1 st gul lök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st blekselleristjälk(ar) 1 st morötter , grovriven 1 msk rapsolja , ca, till stekning 1,5 dl belugalinser 2 paket krossade tomater , ca 780 gram 2,5 dl vatten 1,5 msk tomatpuré 1,5 msk lantbuljong 0,5 msk balsamvinäger 2 tsk oregano 2 tsk timjan 1 tsk strösocker 1 tsk torkad basilika 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Tillbehör 4 port spaghetti , ca, 280 gram, äggfri 0,5 kruka(or) färsk basilika Köp receptet
Lyxig hummerpasta

Lyxig hummerpasta

hummer. 1olja. 1cognac eller brandy, (2 msk för flambering). 1fänkål. 1morot. 1schalottenlök. 1spansk peppar, skivad - eller 1 krm chiliflakes
Laxwok teriyaki

Laxwok teriyaki

Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Dela lax i bitar. Stek hastigt i lite av oljan. Lägg åt sidan. Strimla purjo, dela broccoli, paprika och vitkål i mindre bitar