Gremolatafisk med tomatsallad och basilikaröra
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g vita fiskfiléer
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 dl hackad färsk bladpersilja
  • rivet skal och saft av 1 st citron
  • 2 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 500 g tomater gärna olika färger
  • 2 dl risoni
  • 1⁄2 tsk strösocker
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1 st rödlök
  • 1⁄2 krukor färsk basilika
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • nymalen svartpeppar
  • 250 g KESO® cottage cheese
  • 1⁄2 krukor färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.