In i ugnen igen ca 35 - 40 min. 1-1½ dl olivolja. 3-4 pressade vitlöksklyftor. 1-1 ½ tsk sambal oelek. Skär fläskfilén i mindre bitar och lägg i marinaden över natten
Förra året firade jag min födelsedag bland annat genom att fixa en liten trerättersmiddag. Den blev väldigt lyckad och jag fick också möjligheten att testa på lite nya saker
)Den allra sista kvällen, bara timmar innan hemfärd, åt vi en sista måltid på en av alla "grill house" som finns i Grekland, också i Nidri på Lefkas där vi bodde
På mina tidigare resor till Grekland har jag däremot lagat en del fläskkött. Här nedan följer ett recept från en resa häromåret till Kreta, där är matkulturen och stoltheten kring den riktigt stor
Puh idag har vi haft varmt igen, 38 grader och vi bestämde oss för att åka in till stan en sväng. Tur att vissa affärer har Ac så man kan svalka sig lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.