Skölj bönorna och tomaterna. Blanda bönor, tomater och lök i en smord form. 2 burkar stora vita bönor 1 ask coctailtomater1 gul lök1 vitlöksklyfta1 förpackning marinerad tofu, ca 270 g beroende på fabrikatsalt och peppar ca 2,5 msk citronsaft 3 msk olivolja0,75 dl vattenca 1 msk persiljaSätt ugnen på 200°C. 2 burkar stora vita bönor
Finhacka persiljan och riv vitlöken. Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Rostade rotfrukter. Skala rotfrukterna och skär dem i mindre bitar. Lägg på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Man kan hitta cassoulet (en gryta med bönor, grönsaker och kött) men snarare i södra Frankrike. Nej, bönor på bretonskt vis är en välkänd polsk maträtt, som är typisk bar- och snabbmat - särskilt uppskattad med ett glas kall öl till
Valet föll på grekiskabönor från en kokbok som heter 'Mellan hjortron och oliver' av Tessa Kiros. I boken tillagas bönorna i ugnen men eftersom det var varmt ute så ville jag inte ha på ugnen utan jag gjorde min egen snabbvariant i stekpannan istället
Bönor och linser är resurssnåla. Ur näringssynpunkt är bönor och linser rena fyndet, de innehåller näringsämnen som järn, B-vitaminer, kostfibrer, kalcium och protein
600 g bönor förslagsvis haricots verts, vaxbönor, skärbönor, bondbönor eller brytbönor. 10,5 krm vitpepparRensa bönorna. Koka under tiden bönorna i 4 minuter
Relaterat Bönor i kokosmjölk. 1 pkt svarta bönor. 1 pkt kidneybönor. 1 pkt svarta bönor. 1 pkt kidneybönor. Rotade i skåp och lådor till kvällens middag och hittade lite av varje
1. Skär ryggbiffen i 3 tjocka skivor. Pressa vitlöken och rör ihop marinaden och lägg ner köttet. Låt det marinera medan du skivar tomat och rödlök och rör ihop såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.