Gratinerad polenta fylld med ost- och spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/3 dl snabbpolentagryn
  • ½ tsk salt
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 3 msk olivolja + till pensling
  • 1 km svartpeppar
  • Salt
  •  
  • Fyllning
  • 200 g bladspenat
  • djupfryst upptinad
  • 1 msk smör
  • ½ dl färskriven parmesanost
  • 150 g taleggio eller port salut ost
  • 25 g smält smör
  •  
  • Topping
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 2 ägg
  • 4 msk mjölk
  • 2 msk färskriven parmesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Servering
  • Sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.