Det var de här fyllda korvarna jag suktade efter i veckan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
Fylld portabello med bacon och ost. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Smaka av med fond, kryddor, salt och peppar. I med skinkan. Hetta upp smör i en panna och stek spenaten. Koka gnocchin al dente enligt anvisningar på paketet och hacka skinkan
Fylld zucchini kan fyllas med det du har hemma. Fylld zucchini är den perfekta restfixaren. Jag har alltid älskat detta eftersom jag brukade äta det med min farmor och farfar när jag var liten
När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ost och min hemmagjorda gröna solrospesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.