Gratinerad polenta fylld med ost och spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 3/4 dl snabbpolentagryn
  • ½ tsk salt
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 dl färskriven parmesanost
  • 3 msk olivolja + till pensling
  • 1 krm svartpeppar
  • Salt
  • 250 g djupfryst
  • upptinad bladspenat
  • 1 msk smör
  • ½ dl färskriven parmesanost
  • 150 g taleggio eller port salut ost
  • skuren i tunna skivor
  • 25 g smält smör
  • ½ dl ströbröd
  • 1 dl färskriven parmesanost
  •  
  • Äggstanning
  • 2 ägg
  • 4 msk mjölk
  • 2 msk färskriven parmesanost
  • Salt
  • Svartpeppar
  •  
  • Servering
  • Blandad sallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.