I Matplatsens recept använder Victoria färdig tomat- och bechamelsås, men jag föredrar att göra egen, det blir helt enkelt godast så, så nedan följer instruktioner för det med
Lägg över svampen i stekpannan med kycklingen och häll ner resten av ostenoch matlagningsgrädden. Krydda med paprikapulver, chili och citronpeppar och låt sjuda tills riset är färdigt
Fylld portabello med bacon ochost. Några skivor ost (valfri). Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa medostenoch kör i ugnen på 225 grader i 15 min. Ta ut formen och lägg över svampen på en tallrik, töm all vätska i ugnsformen och lägg tillbaka svampen kör ytterligare 15 min på 225 grader
Fylld zucchini kan fyllas med det du har hemma. Fylld zucchini är den perfekta restfixaren. Jag tycker att det är perfekt att spara mindre rester och sedan fylla zucchini eller aubergine med det och toppa medost eller fetaost (eller båda…)
När våra barn, och deras respektive, var här och åt en dag bjöd jag på en enkel morotssoppa och detta mumsiga bröd, fyllt med riven lagrad ostoch min hemmagjorda gröna solrospesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.