Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Gratineradaubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
Fylldaubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland. Man använder inkråmet från auberginen och blandar med fyllningen och gratinerar sedan med härlig mozzarella
ugnsgratineradeauberginer. Dela auberginerna på längden och skåra fruktköttet. Gratineradeauberginer (ca 4 port) Du behöver. 2 stora auberginer 2 msk olivolja 1 gul lök 250 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 tsk soja 1/2 dl vitt vin 3 msk vetemjöl 3 dl mjölk salt,peppar 1 dl riven vällagrad ost Gör såhär. Stek auberginerna i ugnen tills de är riktigt mjuka, ca 30-40 min. 2 stora auberginer
Vi har tänkt göra fylldaauberginer länge, men inte riktigt kommit till skott. Men när vi hittade riktigt fina auberginer i affären så kunde vi inte låta bli och köpa dem
Dela auberginen på längden och gröp försiktigt ur och hacka fruktköttet. Lägg aubergineskalen i en smord ugnsfast form och häll i hälften av fyllningen
Igår kväll lagade jag gratinerad zucchini till middag. Sommaren tog plötsligt slut och nu står jag framför garderoben varje morgon och undrar vad jag ska ha på mig
Goda gratineradeaubergine som vid medelhavet. Dela på auberginerna. Hacka ihop aubergineköttet. 4 auberginer. Servera med t ex med tomatsås 4 auberginer 1 gul lök
Fylldaauberginer är en av mina favoriter när det kommer till vegetariska rätter. Fylla auberginer med en smakrik fyllning och toppade med mozzarella, en av de bästa vegetariska rätterna jag vet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.