Rulla ihop dem ochlägg på högkant i en smord ugnsfast form. Rör ner äggulorna. Jag är dock inte lika förtjust i det, dels är det lite mer bestyr än att ugnsbaka den och dessutom drar paneringen åt sig ganska mycket fett, så därför blev gårdagens middag en gratängmed rödspätta ochräkor
Börja medoch ställa fram räkorna på tining om du har frysta räkor. När riset är kokat blandar du det med räksåsen och dekorerar lite fint med dina nykokta ägg som du delat i mindre klyftor
Börja med en klick majonäs lägg, sedan på rom och räka, dekorera med lite dill. Skala äggenoch skär av toppen och botten och ställ dem på ett serveringsfat
Jag hade förberett en rund smörgåstårta kvällen innan fylld med skagenröra, äggoch mjukost. Dagen var fylld av överraskningar, blommor, presenter, tårta, blombud och mysigt firande på kvällen med släkten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.