Ett lugnt och mysigt nyårsfirande blev det här hemma igår med två fina vänner och trerätters middag. Hade lite bekymmer med att komma på en förrätt att bjuda på, som var lagom enkel och utan skaldjur, men tillslut hittade jag den perfekta förrätten här
Receptet är en fräsch förrättssallad med avokado, grapefrukt, olivolja och lök. En riktigt bra smakkombination där alla olika ingredienser verkligen kommer fram med sin unika smak
Ugnsbakade rödbetor med chévre och honungsdressing. Smaka av med salt & svartpeppar. Honungsdressing. Ringla över honungsdressingen och toppa med grovhackade valnötter och créme de balsamico
Ljumma rödbetor med chèvre och honungsdressingHär bjuder vi på sensommarprimören rödbetan som vi lätt ljummar och serverar tillsammans med härlig chévre och honungsdressing
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av med salt och vitpeppar. Honungsdressing. Dressingen kan med fördel förberedas dagen före serveringen
Nu blomstrar matbloggarna med recept det ena godare än det andra. Vi tillbringade alltid helgerna tillsammans med familj, släkt och vänner antingen i Vittjärv eller Bredåker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.