Mitt namn är Jonna och jag vill fylla mitt liv med så mycket glädje och kärlek som det bara går. Jag har fått diagnosen IBS vilket gör att jag måste anpassa mitt liv och ätande ganska mycket efter detta, men väljer att se det som en utmaning istället för att deppa ner mig i det
Bland annat lyxade jag till med fyra olika bär från trädgården och fyra olika frön. Naturell yoghurtLättkesellaBlåbärSvartavinbärSmultronJordgubbeKrossadelinfrönSolrosfrönPumpafrönHampafrönMandlarJordnötssmör (ej med på bilden)
Yacónkräm med lime och vanilj, toppadmed frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
Blanda ihop chiafrönmed kokos/mandelmjölk. Servera med färska bäroch kokos/mandelmjölk. Rör runt efter ca 10 minuter och låt sedan stå kallt i minst 40 min. 5 dl chiafrön. 5 ask färska bär
Sätt på kastrullen på medelhög värme och koka ihop gröten under omrörning. Då dessa ingredienser inte innehåller så mycket stärkelse så blir gröten inte lika homogen som tex havregrynsgröt
Mixa mandel, valnötter ochsesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Det här brödet är ett favoritbröd här hemma och det är perfekt att skiva upp och fylla frysen med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.