Jag fyllde den stora Toskanska slaktarskålen med råvaror, paket och vin och flyttade ut skärbrädan, kniven och diverse fat till trädgården och den gamla utomhusgrilleni tegel
Här bjuder jag på ett riktigt gott, och riktigt snabbt, recept på en grön ärtsoppa där tillbehören kan varieraspå ett otal olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränsen
Halvtina laxen så pass att den går att skära i kuber (vill du göra portionspaket delar du laxen ilämpligaprotionsbitar) Tvätta potatisen noga och dela den i cm-tjocka skivor
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämigpotatisgratäng. Det var litedåligt väder på dagen, men påeftermiddagen kom solen
Den här soppan brukar vår skolkock bjuda påibland. Den är så otroligt god. Första gången jag kokade den fegade jag och tillsatteintetillräckligt med syra
Mixaihop. 2 dl gröna ärtor 1 msk parsillade kryddaPeppar och lite saltCa 0,5 dl crémefrachie Gott som tillbehör. - Läs hela inlägget här 2 dl gröna ärtor
Det finns många fiskar som är lämpade att grillaprecis som de är men så finns de dem som interiktigt håller ihop när de läggs pågrillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs iinnan den hamnar pågrillen
När du nästan grillat klart det övriga köttet eller fisken lägger du påpotatisarna, först med den kupigasidan neråt ett tag men sedan med snittytan neråt
Fisk funkar lika bra pågrillen som påspisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
12 färskpotatisar. 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 12 färskpotatisar 4 kokta ägg 2 rödlökar 2 burkar ansjovisfilé à ca 50 g 1 krm salt 1 krm peppar 75 g Arla® Svenskt Smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.