4 4 port ris, gärna basmatiris 450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps) 600 g chorizo 1 msk smör eller margarin salt och peppar 2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Bra att hålla i med fingrarna och bita av. Börja med att smälta smöret i en teflonpanna och fräs curryn utan att det bränns, lägg sedan i den rivna vitlöken och salt, rör om
Finhacka rödlökenSkala, kärna ur och finhacka äppletDela coctailtomaterna i fyra delarSkölj de gröna ärtorna under varmt vatten om det är så att de har varit frystaBlanda alla ingredienserna ihop med ruccolanRör sedan ner riset i grönsaksmixen och rör omKLART
Jag älskar ju som bekant räkor och att äta det ihop med pasta är faktiskt riktigt smarrigt. Passar bra nu till helgen kanske med en liten rätt med räkor
Toppa medcurryräkor och persilja. Torka av dem och stick små hål i skalet med en provnål. Blanda under tiden minifraiche med ost, paprika, vitlök, curry, salt och peppar
Servera kotletterna medgrönsaksriset och eventuellt lite extra BBQ-sås. Grönsaksris. Härliga kotletter som är penslade med Santa Marias American Barbeque Sauce är riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.