Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers. 1 vitlöksklyfta, pressad/riven. Fyllda kycklinglår med smak av parmesan, soltorkade tomater och basilika, 4 pers 700 g urbenad kycklinglårfilé. 1 vitlöksklyfta, pressad/riven
Fylld fläskfilé med spenat och kronärtskocka PrintFörfattare. Här kommer ännu ett gott fläskfilérecept och det går utmärkt att byta ut mot kycklingfile
Servera med potatismos eller grönsaksmos och en god sallad. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fisken i en ugnssäker form och strö över grovstött vitpeppar och salt
Det hela handlade om fyllda kronärtskockor. 3 stora nävar mollica obs rivet bröd, i nödfall pan carrè, ej skorpmjöl, 1,5 näve riven ost ca, proportionerna ska vara 60-40 ca,… Continue reading Fyllda, ugnsgratinerade kronärtskockor 3 stora nävar
Fyllda grönsaker hör till en av klassikerna i det provençalska köket. 500 g korvkött/maletkött. Ta 2/3 av köttblandningen och hacka och blanda den med tomatköttet, brödsmulorna och periljan. 500 g korvkött/maletkött
Kall vårrulle fylld med kycklinglår samt krispiga grönsaker med ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispiga och smakrika munsbitar
Flytande smör/rapsolja (eller annat fett att steka biffarna i). Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda med Café de Parissmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.