Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. chèvre. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. Servera gratängen med rucolasallad. Ansa grönsakernaoch skär paprika, fänkål, lök och vitlök i skivor eller bitar
Tänk er en omelettfylldmed smält getost och prosciutto. Jag kände mig inte riktigt nöjd när jag skapade receptet med att stanna vid omelettenoch jordgubbssalladen
Krydda med rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. , Servera gratängen med rucolasallad. Blanda grönsakerna, skinkan och tomaterna i en ugnsäker form
Kall vårrulle fylldmed kycklinglår samt krispiga grönsakermed ingefärs- och chilidippDet är lite pilligt, tar lite tid och rullarna görs precis innan gästerna kommer, men få rätter uppskattas så mycket som dessa krispiga och smakrika munsbitar
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen ochgrönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fylldamed Café de Parissmör
Smula över chèvrenoch avsluta med att lägga paprikastrimlorna i ett vackert mönster överst. Grillad paprika, kronärtskocksbottnar och tomat med basilika och olivolja ger den tillsammans med getosten en härligt sydfransk smak
Härligt färgsprakande och härligt nyttig är dagens vegorätt - en quinoasallad med paprika, knipplök, sparris, vitlök och så en skiva gratinerad chèvre på toppen
Skär grönsakerna i bitar och stek på dem i en rejäl klick smör. Det är så lätt att variera grönsaker. Den här varianten kan jag verkligen rekommendera och den som önskar mer protein lägger så klart till lite mer kyckling, men vi hade lite över i kylen och tog av det
Ochgrönsaker. Sugarsnapsen tillagade jag som jag föredrar att tillaga den här typen av grönsaker. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Så idag blev det ”Kyckling fylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.