Finmixat, gräddigt medvitlökstouch plus hackade hasselnötter på topp. Jag tänkte slänga ihop lite maträttersom lagats här i hemmet på senare tid, snabba rätter som inte kräver tjockaste plånkan
Vill man ha vitlökstouche så pressar man ner färsk vitlök i oljan bara. Vi äter en hel del kött i vår familj, ibland blir man trött på att äta klyftpotatis, gratäng eller hasselbackepotatis
En smarrig svensk Entrecôte som steks lite lätt för att sedan brännas av med congac, till den serverade jag en läcker pure av jorärtskocka och grön sparris
Red eventuellt av medmaizena så att skyn blir lite simmig. Smaka av med salt och peppar. Koka ihop på mycket svag värme cirka 30 minuter utan att det kokar torrt. 150 g halverade pilgrimsmusslor. 300 g morötter, skurna i bitar. 25 g smör. 2 msk koncentrerad kalvfond. 2 msk grönpeppar. 0,5 mskmajsena, för bruna såser. 200 g rökt sidfläsk, skuret i 2x2 cm tärningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.