Koka upp och red av med maizena, utrört i lite vatten. Smaka av med salt och eventuellt lite peppar. Låt såsen sjuda ca 5 minuter och färga den med lite sojakulör
Servera de grillade skinkbiffarnamed stekt (ny)potatis, grönsaker och creme-fraiche-såsen. Marinera skinkbiffarna i olja och Piffi en stund innan du ska grilla, låt de även bli rumstempererade
Oxmärgsbakad oxfilé med morotspuré och grönpepparskyPortioner. Koka ihop kalvfond, lök, grönpeppar och rödvin till simmig konsistens, smaka av med salt och vitpeppar
skinkbiffar. Nationaldagen firades med en klassisk(. Servera köttet (alternativt grillade, vegetariska burgare) tillsammans med potatisklyftorna, örtsåsen och de grillade grönsakerna
Koka upp och red av med maizena. Grilla köttet ett par minuter per sida på medelvarm grill. Sjud såsen 5 minuter, färga den med sojakulör och smaka av med salt och, om det behövs, peppar
En smarrig svensk Entrecôte som steks lite lätt för att sedan brännas av med congac, till den serverade jag en läcker pure av jorärtskocka och grön sparris
Red eventuellt av med maizena så att skyn blir lite simmig. Smaka av med salt och peppar. Koka ihop vatten, fond, lök, grönpeppar och rödvin tills hälften återstår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.