Riktigt goda varmamackor. Fördela röran på mackornaoch på med resten av osten. Röran går utmärkt att förbereda och så kan man bara klicka på den på bröden innan de ska in i ugnen
Här kommer ett recept på varmamackor i alla fall. Förutom att jag tappat rösten och FORTFARANDE har ont i halsen (nackdelen med att inte få hög feber) så har platt-TV
Det blev dock inga bilder på våra tjusiga köpe-sallader idag, så jag bjuder istället på en bild från gårdagens middag som bestod av två grillade mini-mackoroch en sallad
Har redan hunnit med att lämna barn, röntga lungorna och kopierat sjukintyg. Ska samla trupperna för vad som ska hinnas med under resten av dagen under ett avsnitt av Gossip girl och en kopp java (till)
I vilket fall, blir den bra kommer väl recept och bild upp på bloggen och tills vidare kan jag visa vad jag sitter och äter på just nu, varmamackor med skinka och emmentalerost
Gluten- och laktosfritt. Allt är ordentligt kryddat och jag personligen tycker att vissa av produkterna är lite väl starka, men Chrisse verkar gilla alla
Lägg svampen på bröden och skiva ost över. Ljuvligt gott =)ChampinjonerLökVästerbottenost eller annan lagrad ostFormfranskasalt,pepparVärm ugnen till 200 grader, grillBryn champinjonerna tillsammans med löken,salta och peppra. 5 minuter i ugnen på grill eller tills osten bubblar och blir lite brun. 5 minuter
Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 225º. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. Strö över osten och gratinera i ugnen tills osten har smält och fått lite färg, cirka 10 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.