Finhacka scharlottenlöken och blanda med den tinade spenaten och osten. Tillsätt övriga ingredienser och smaka av med salt, svart och vitpeppar och socker
Som ni kanske vet, ni som följt mig sedan i somras, så har jag redan firat både advent, jul, nyår och påsk, eftersom det går till så i tidningsbranschen
Veckans vego får bli en riktigt god paj med härlig grönska och med både grönkål och brysselkål. Smaksättning av blåmögelost, lite knapriga pistaschkärnor på toppen för den som tål det, en sallad därtill, och du har en riktig hälsomiddag
De är otroligt användbara, och passar inte enbart som inlagt tillbehör till pyttipannan. De är jättegoda i soppa, i vegetariska biffar, ugnsbakade och som chips
Den här enkla och fräscha salladen tycker jag du ska ställa på julbordet. Den passar väldigt bra både till skinka och köttbullar, och innehåller både sötma, sälta, lite syra och lite bitterhet
Igår fyllde maken år, och då smörade jag lite extra, och bjöd honom på hans älsklingsrätt, en smakrik gryta med fläskfilé, kronärtskockor, champinjoner, paprika i olika färger och blå- eller grönmögelost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.