Lägg laxfiléer i en ugnsform ochtoppalaxenmedgremolatablandningen. Idag ville jaggöramellanösterninspireradbulgursallad, men samtidigt ville jagtestagremolata, för det harjagaldrigsmakat
Blandaallatorra ingredienser, smält under tiden smöret, rör ihop med det torra, rör sedan ner fil ochsirap, smeten behöver inte vispasutanbararöras till jämn konsistens
Blanda. Testa dig frammedcitronsaften. Hacka under tiden valnötternaochrussinen. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
Rör ihop medäggblandningen till en jämn smet. Blanda mjöl, kanel, bikarbonat, vaniljsockerochsalt. Klicka ut degen på en plåt, smord eller medbakplåtspapper
Börjamedattskära bort venen i mitten på grönkålen och riv bladen i mindre bitar. Till lunch idagprovadejag en salladmedmasserad grönkål som jagharvarit sugen på i evigheter
Den här marmeladenfannsmed i senasteMersmak från Coop. Häll den hetamarmeladen i rena, varmaglasburkar, sätt på locket och ställ sedanburkarna upp och ner så attvakuumbildas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.