Det senare går långsamtmen säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort. Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen
Denna fredag arbetade Anders hemma vilket resulterade i att han både hämtade och lämnade på skolan samt travade iväg till tennishallen med våra två juveler
Jag har faktiskt tagit mig ett välförtjänt påsklov och njutit av ledighet hos familjen uppe i norr. Det har varit otroligt mysigt att få umgås med nära och kära och bara koppla av
– Jag brukar inte värma upp mjölk till fingervarmt, oftast tar jag fram den mjölk jag ska ha en stund tidigare och bara har i den… det blir värme i bunken när degkrokarna sätter igång
Förrätts tallrik med enbärsgravad röding med hovmästarsås smaksatt med timjan samt syrliga lingon, mini toast skagenoch toast med rensteksröra med sikrom på toppen
Smoothie mixas på några sekunder och har man kokat ägg dagen innan är det bara mosa samman med smör och persilja samt smaka av med salt och svartpeppar, toppa på brödet och slänga på en hög solrosskott
Ja, idag var min enda plan att gå i pyjamas hela dagenoch att baka något gott. Jag blev helt sjuk, så himla fint hus både på utsidan och insidan…WOOOOW
Förutom allt extra som skulle in just denna vecka, till årsredovisningen, månadsrapportenochspecialprognosen lyckades jag toppa med en härlig hosta och allt sammantaget resulterade i en migränsväng - något som inte har drabbat mig på över nio år (Jag hade då en i sammanhanget ganska blygsam variant, som kunde hävas med något som var utskrivet av läkare (vanliga huvudvärkstabletter ger noll effekt)
bakblogg, förrätt recept, inredningsblogg, Jordgubbssallad med prosciutto och halloumi, marinerad jordgubbssallad med massa gott till förrätt, matblogg, oxfile provencale, så god tre rätters meny, systrarna m, systrarnam, trerättersmeny
Rätten kan till största delenoch med fördel förberedas dagen innan. Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan
Rätten kan till största delenoch med fördel förberedas dagen innan. Veckans recept blev jag själv bjuden på av goda vänner en Valborgsmässoafton för ett par år sedan
Detta beror på att vi, i likhet med de flesta andra, är ganska konservativa med vad som hamnar på julbordet, och vi är nöjda med att fortsätta äta den julmat som vi brukar äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.