Fräs sedan upp den färska spenaten i olivolja någon minut, bara tills att den mjuknar. Sara Nyström. Lägg upp lasagneplattorna på en skärbräda och lägg på en skiva lax på kanten av plattan, lägg sedan på lite spenat och fördela mozzarellan så att den täcker laxen
Gräddstuvadspenat Ta fram den djupfrysta spenaten och låt tina • Krama ur eventuell vätska • Fräs den finhackade vitlöken – eller schalottenlök om du inte gillar vitlök – i smöret • Tillsätt spenaten och rör om • Slå på grädden och låt puttra i några minuter • Riv citronzesten över • Smaka av med salt och peppar och servera direkt
Söndag kväll närmar sig och här hemma står middagen och puttrar på spisen. Det blir bräserade fläskkotletter i skysås smaksatt med lingon och till det kokt mandelpotatis, gelé och gurka
Ingrediensersmör att steka i1 blomkålshuvud1 gul lök2 vitlöksklyftortorkad chili efter smak1 squash1 paprikabroccolibrytbönor3 dl grädde2 dl crème fraîchecurrysalt och peppar
Ingredienser2 stora gula lökar2-3buljongtärningar6-7 dl vatten1 kilo gröna ärtor, färska eller frysta1-2 dl grädderapsolja till stekningen näve ärtskottcitronsalt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.