Namnet syftar till att köttet blir så mört att det går att dra isär med en gaffel. Pulled pork är fläskkarré som får steka länge i ugnen och har sitt ursprung från sydstaterna i USA
Jättegott verkligen. Servera med lite plock såsom grönsaker, tomatsalsa, fetaostkräm, tortillabröd. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulled pork i söndags
Riktigt gott. Idag tänkte jag servera det tillsammans med en god rotfruktsgratäng. Kvällens middag igår bestod av pulled pork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd
Men gott. Handla lite till fredagsmyset. Pulled Pork har jag tänkt att göra länge. Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Marianden varierar från gång till gång, lite beroende på vad jag är sugen på. Pulled pork. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Helt otroligt gott. Igår lagade jag nämligen "pulled pork" till middag. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.