Gottnytt år alla som har hittat hit. Det är inte särskilt onyttigt heller. Jag är kass på att hålla nyårslöften, och har därför inte lurat mig själv till att göra några i år
Nu är det bara några timmar kvar på det här året, och siktet är inställt på ett nytt år med massa spännande saker som man redan nu vet om, men också saker som kommer bli som en överraskning
GOTTNYTT ÅR. Det är onekligen en lite magisk kväll, och då behövs det lite extra gott också. Om ca tio timmar står man ute och lyssnar på kyrkklockornas klämtande tillsammans med smällarna från raketerna, ser hur himlen växlar i en massa härliga färger och mönster
Nu önskar jag och min älskade syster er självklart Ett riktigt gottnytt år. Gottnytt år på er alla. Jaa, igår firades det Nya året in och här hemma var det fullt hus
Gottnytt år på er. Jag skriver det uppskattade inlägget skillnaden mellan kesella och kvarg och jag är återigen med i tidningen Hälsa & Fitness där jag gör recept för en nyttig brunch
Jag önskar er alla en riktigt mysig jul och ett fantastiskt gottnytt år. Visst, det är lite stressigt och så, men när alla klapparna är köpta och inslagna så är det lugnt och skönt
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gottoch mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Mycket krämigt ochgott. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.