En favorit som vi alltid besöker på Sudret är prästgårdscaféet i Vamlingbo. Färsk abborrfilé stektes och åts med skirat smör med hackade sardeller, färska kokta rödbetor som tärnats, kapris och citron
Chokladbollsröra (på mitt sätt), en portion. Kommer kunna göra satansgoda chokladbollar sen, om man nu inte vill äta upp hela smeten som en enda stor klump förstås, haha
I går var jag på Gotland över dagen. Ut på fälten och kollade på vit och grön sparris. Det som man odlat på friland hade frusit sönder i veckan när det varit frost och snö
Tryck i bottenpå muffinsformar. Botten. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Hacka Tobleronen och lägg upp degen på ett lätt mjölat bord
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Så full rulle på detta och jag försöker satsa hundra procent. Sedan blir de på det igen i morgon. Själv har jag blivit helt insnöad på smoothies i alla sorter
Här kommer receptet på ett underbart gott, saftigt och framförallt kalorisnålt bröd. Om du vill baka dem som bullar placerar du dem istället på bakplåtspapper och låter grädda i ugnen under samma tid, beroende på hur stora du gör bullarna
Lägg ruccola i botten och på med en klick pestosås. Om smördegen bubblar upp i ugnen kan man efter gräddningen trycka med en stekspade så att bottnen blir platt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.