Det finns många fiskar som är lämpade att grillaprecis som de är men så finns de dem som interiktigt håller ihop när de läggs på grillen och då kan man göra ett paket av folie/smörpapper som fisken läggs iinnan den hamnar på grillen
Stek 2 kycklingfiléertills de fått fin färg, lägg på tallrik. Bryn 1 purjolök, tillsätt 1 burk lättcream fraiche, 100 gram gorgonzolaost, 1/2 dl matlagningsvin och en tärningkycklingbuljong. Lägg tillbakakycklingeni pannan och låt puttra i 10 minuter under lock. 1/2 dl matlagningsvin
Skär filéniskivor och stek i smör. Salta och peppra efter smak, lägg i en ugnssäker form. Riv hälften av osten och vispa ner det, ta resten och skiva det och lägg över köttet
Nu har det preciskommitspännande nyheter från Njie. För ett par veckor sedan testade jag för första gången den laktosfriaproteinpuddingen ProPud från Njie
Receptet hittade jag på bloggen "Två små kök" och tyckte det lät riktigt gott och spännande. I går grilladevi en fläskytterfilé som marineratsi en god marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.