Blanda ihop med övriga ingredienser till toppingen, och bred över palsternackorna. Januari brukar ju ofta vara en månad med begränsat ekonomiskt svängrum
Servera med den kokta pastan. Minns att jag googlade fram detta recept för några år sedan och sen dess har det vart en klar favorit som jag ofta bjuder nära och kära på
En liten touch avMedelhavet ger den klassiska bacon- och broccolipajen ett angenämt lyft. Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor
Det här är en av de opublicerade rätter jag nämnde att jag hade på lager, en rätt som dessutom inte kostar så mycket per portion, vilket gör den till en studentvänlig rätt (dvs
Stek pancetta och låt rinna av på hushållspapper. Hacka löken och strimla de soltorkadetomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.