Prinskorv, smaksatt med äppelglögg och rosmarin. Igår kväll stoppades två prinskorvar, grundreceptet bestod av 1 1/2 kg fläskkött (karré), 1/2 kg nötkött (fransyska) och 3/4 kg späck
För ett par år sedan så gick jag en “surdegskurs”. Det var ett endagarsevent där en riktig surdegsgubbe (förlåt entusiast) gick all in för att få oss adepter att bli lika frälsta som han var
Jag har skapat ett par nya favoritpannkakor. Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
Det är intensivt på jobbet nu och därmed inte så mycket nyskapande mat hemma. I förgår var ett undantag då vi lagade Markus Aujalays burmesiska kycklinggryta
MalmöMan kan ligga hoprullad i fosterställning och fråga sig varför inte livet kan vara enkelt. Insikter som säger att livet är enkelt om man njuter av det
Det här receptet har jag fått av min kompis Liv som jag bodde granne med när jag växte upp. Liv har alltid varit duktig på att baka, och när vi har vårt traditionella julfika tillsammans brukar hon bjuda på den här saffranscheesecaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.