Smält smöret i en kastrull på svag värme. , Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjölet blandat med kakao, vaniljsocker och salt
Smält smöret i en kastrull på svag värme. Vispa ägg och socker pösigt och rör ner det smälta smöret. Rör ner mjölet blandat med kakao, vaniljsocker och salt
Ja, det blev muffins en gång till. Har kommit igång med bakandet igen, äntligen. Den här gången blev det vaniljmuffins med bitar av marknadsnougat inuti
Detta recept bygger på godismuffins, men jag har gjort om det lite grann =) Kombinationen choklad och hallon sägs ju vara god och jag tycker det är både roligt och gott med saker i smeten som inte är smet
Placera pappersformar i fördjupningarna i en muffinsplåt för 12 muffins. Smält smöret i en kastrull. Sikta ner mjöl, kakaopulver och bakpulver i en stor skål
Sätt ugnen på 175°C. Värm mjölken i en kastrull tills den är skållhet men inte börjat koka. Lägg chokladen och en tredjedel av sockret i en skål och häll över den heta mjölken
1. Smält margarinet. 2. Hacka alla hallonbåtar till små bitar. 3. Vispa äggen med sockret. 4. Tillsätt margarinet och de övriga ingredienserna, förutom godiset
) - daimsnittar (recept från Bambi,--> här)- citrongrottor (hallongrottor fast med lemoncurd istället)- chocolate chip cookies med vit choklad och citron (recept från Frida, --> här)- godismuffins (recept från Maria Öhrns kladdkakebok, finns här) - långpannebullar med vanilj (recept från Hannah, --> här) De sista bullarna blev en sista minuten-utväg
Idag var jag sugen på att baka något. Det fick bli muffins som jag fann recept på i boken Kladdkakor. Vi skall bort till några vänner så jag tar med muffinsen till fikat efter maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.