Det finns säkert en vetenskaplig förklaring till detta, men om problemet beror på formen på pastan eller om det sitter i mitt huvud låter jag däremot vara osagt
Under tiden som middagsfunderingarna och middagen växte fram så kom vi fram till att det bästa sättet att fixa till det hela var förmodligen att göra en pesto av basilikan och sedan servera den tillpastan, tillsammans med osten och tomaterna
Mitt nya jobb har ju också visat sig vara en inspirationskälla, och en dag åt jag en riktigt god pastasås med lax i restaurangen, och självklart ska jag dela med mig till er av detta recept
Jag fick dessutom använda min fina nya buffetgryta tillpastan så det var extra roligt =). Nu är det helg igen och idag har vi varit på invigningen av grillmässan i Kungsträdgården som vi var inbjudna till och det var roligt även fast det ösregnade
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Rör tills allt har blivit en fin sås. Värm sakta under omrörning tills den kokar, häll i 2 dl ost. Börja med att koka pasta, satsa gärna på en finare sort som kokas cirka 15 minuter
Stek dem i torr panna tills de vattnats ur ordentligt. Lägg i en klick smör och stek kantarellerna några minuter, lägg i löken och låt kantareller och lök steka klart tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.