Pesto till pasta och flera goda tillbehör!
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pesto med mandel
  • ½ kruka färsk basilika
  • 1-2 vitlöksklyftor, hackad
  • ½ dl sötmandel
  • ½ citron, rivet skal
  • 1-1½ dl rapsolja, gärna med smak av citron
  • 1 dl parmesanost eller västerbottensost
  • salt och svartpeppar
  • Kör basilikablad, vitlök och mandel i en mixer.
  • Blanda ner citronskal, olja och ost och mixa snabbt samman.
  • Smaka av med salt och peppar.
  • Peston håller i en burk med tättslutande lock, i kylen ca 1 vecka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.