De här båda såserna är godatill det mesta. Tomatsåsen är god både varm, ljummen och kall. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olikakryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Hetta upp smör i en stekpanna och klicka ut plättar av potatisrivet – enklast är genom att snurra potatisensom pasta med en gaffel och lägga ner ”rullarna”
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Pannbiff. Finhacka lök och vitlök. Fräs löken i smör tills den är mjuk. Lägg blandfärs i en skål. Tillsätt ägg, grädde, dijonsenap, timjan, salt, svartpeppar och lök
Riktigtgod måste jag säg och till råga på allt, enkel. Enkel och så god. Solen har stekt på som bara den i helgen och när sötsuget slog tilli denna hälsosamma period slog viiställettill på nyttigkiwiglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.