Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt tillfisk och i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här godasåsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Och den blev god. Aha, vi blandar och gör en kall sås. Jag och svärmor stod i köket tidigare idag, vid lunchtid och funderade på vad vi skulle ha tillfisken utöver potatis och grönsaker
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna godasås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Låt svalna och spar tillsfisken ska in i ugnen. Smörj en form med olja så fisken inte fastnar. Torskryggen i all ära, men den här såsen blev bara såå god
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegodtillfisk. Rör ihop alla ingredienserna tillsåsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt godsåstillfisk, faktiskt
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, godsås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
Vi hade grillade kycklingdelar när vi åt såsen första gången, men sedan dess har vi haft den till både lax, räkor och grillat lamm och den har passat precis lika bra där
Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Lycka till. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.