Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält smör och häll i grädden och vattnet i smöret. Häll sedan det i mjölblandning och rör med en visp tills smeten är slät
Hej på er. Har er midsommar varit fin. Vilket kanonväder det blev. Jag jobbar natthelg för fullt nu, har inte hunnit gå igenom bilderna från midsommar och våra dagar före men inlägg kommer så snart det är klart
”Hm, tro om jag verkligen kan äta såhär mycket. ” tänkte jag när jag lassade upp en rejäl portion puttanesca och fänkålssallad på tallriken efter att ha maxat fram endorfinerna under ett spinningpass på gymmet
För egen del finns det ingen grillsäsong, vi grillar året runt. Däremot kan jag hålla med om att det där svalkande vinet passar bättre vid grillen en skön sommarkväll än en iskall januarikväll
Ciao. Bästa dakdagen har det varit idag. Jag tycker verkligen om när det är "beck-svart" inne pga allt regnande och man tänder fönsterlamporna och lite levande ljus på morgonkvisten och bara mysa runt
Det här har blivit en favorit för mig. Jag älskar purjolök och att smaksätta den med lite citron eller vitvinsvinäger är grymt gott och ett suveränt tillbehör till både kött och fisk
Snabbinlagd gurka är en gammal favorit, som alltid får mig att tänka på söndagsmiddagar hos mormor, med slottsstek, gräddsås, gele och såklart inlagd gurka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.