1 nypa
saffran i ett glas och låt stå i kylen i minst 2 timmar, gärna över natten. Blanda gärna runt i puddingen ett par gånger under tiden. Inför servering värm
Jag ändrade ganska hejvilt i receptet, och förstärkte också Philadelphiasmeten med några matskedar av min himmelska citroncurd, och jo - om inte världens godaste så i alla fall väldigt, väldigt goda
Servera med lättvispad grädde, mjukrörd glass eller kanske vaniljsås. Nu växer det och mognar så det knakar efter att ha gått ganska långsamt tidigare i försommarkylan
) så kan du i stället smaksätta med kanel, kardemumma och ingefära. Tja, granola är rostad och mysli är en orostad blandning, men eftersom jag blandar både rostat och orostat så blir det ju faktiskt en grysli
receptet på Havtortns- och nässelbröd med nötter. Får se hur det blir med det brödet. så jag passat på nu när alla andra fortfarande sover och bakat bröd till frukost
Det är ju så gott och jag vill bara experimentera fram nya varianter utav det. Är de inte godast så. Artur som tror han är allergisk mot både avokado och dadlar frågar
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Vispa några minuter med elvisp till du fått en fin jämn smet. Jag gjorde bottnarna på kvällen så jag la bara en handduk över och lät de stå över natten
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.