Under min uppväxt i Kongo hörde det till glädjeämnena att sitta och pilla ut jordnötterna ur sina skal och sedan rosta dem i vedspisen tills det spred sig en varm doft av rostade jordnötter
Vad kan man säga mer än att den här naturligt glutenfria, lite nyttigare rabarberpajen är jättegod. Syrlig och tillräckligt söt rabarberpaj med kokossocker
Glutenfri äppelpaj med havretäcke och egengjord vaniljsås. Idag bakade jag och en elev följande paj äpplen plockade direkt från äppleträdet utanför skolbyggnaden och rörde i hop en vaniljsås därtill enligt ett recept av Roy Fares
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Det känns helt otroligt, och det ska sannerligen firas. Kika in i morgon, så lovar jag att det blir en utlottning med lite smått och gott matnyttigt som jag plockat ihop och som kan användas i matlagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.