1 ca
250 g hallon eller blåbärKnäck äggen i en bunke. Tillsätt grädde, mjölk, fiberhusk och salt. Vispa med en handvisp någon minut och låt sedan stå och svälla ca 5 minuter. Hetta upp en stekpanna med en klick smör. När smöret slutat bubbla och blivit lite brunt är det dags att börja grädda pannkakorna. Vispa i botten av smeten varje gång innan du häller smeten i stekpannan, annars kommer dina första pannkakor bli tunna och gå sönder och de sista bli väldigt tjocka. Stek på medelhög temperatur. Häll upp lagom med smet i stekpannan. Stek ca 2-3 minuter på ena sidan, tills den stelnat ovanpå och fått fin färg under (lyft med stekspaden och kolla om du är osäker) och vänd och stek någon minut på andra sidan. Upprepa tills smeten är slut. Tina hallonen och vispa grädden till serveringen. Servera till pannkakorna.
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Nu tillhör inte vi dom som äter enligt LCHF, vi äter helt enkelt det vi gillar och framförallt det som de Mårtenssonska maggarna och kropparna mår bättre av
Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf. Testar att baka lite annorlunda bröd, detta bröd är både glutenfritt och passar de som äter Lchf
Smörgåstårta LCHF – Paleo. Där jobbar även Lindha Vikström, mer känd i LCHF-kretsar som Halva Lindha. Vi har slagit våra kloka huvuden ihop och tagit fram en smörgåstårta som passar alla oss som njuter av LCHF och Paleo
Nu ska jag visa er hur jag gör goda pannkakor helt baserade på LCHF. • Låt inte smeten stå och svälla för länge, då kan pannkakorna bli väldigt tjocka och svårgräddade i mitten
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfriapannkakor utan mjölmix. Glutenfria mjölmixer innehåller till största andel ren stärkelse
Gjorde pannkakor till lunch och då vart det också lchfpannkakor till min man. Sedan blir det ju lite mer lyx med florsocker på men eftersom det inte är så lchf fick det bli Sukrin Melis som finns att köpa i lchf butiken
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.