Igår kokade jag nästan hela mitt paket med quinoa. Okej, det var inte fullt, mer halvfullt. Men ändå. Det är alltid bra att koka extra quinoa när man ändå håller på - för då går det så mycket snabbare att svänga ihop en måltid
God lördag. Idag går allting lite långsamt. ) Det är skön-lördag, småstädning, lång- brunch och lunk. Till brunchen stekte jag plättar, som snabbt döptes till
Jag slängde därför ihop ett gäng kesoplättar till lunch i helgen som åts med glädje tillsammans med en sås på turkisk yoghurt och jordnötssmör, hemkokt mangosylt, torkad ananas och granola
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.