Servera med vaniljsås eller gräddglass. Blåbär/hallon. Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Då tycker jag verkligen att du ska göra den här goda långpannekakan medblåbär. Jag delade av min ugnsplåt med ett bakpapper så att den skulle bli mer lagom i storlek
Idag var jag hemma hos mamma och de hade plockat en hel hink medblåbär. Bären innehåller mer antioxidanter av typen antocyaniner än något annat livsmedel
Hon hade med sig glutenfriablåbärsmuffins när de kom på besök i helgen. Riv chokladen och blanda den med den glutenfria mjölmixen, bakpulver, kanel, malda mandlar samt socker
Rejält med vanilj. Servera ljummen med kokosgrädde smaksatt med vanilj. Rejält med vanilj. 500 g bär eller 6 stjälkar rabarber sötade med kokossocker bären behöver ingen sötning tycker jag men det är en smaksak
Tillsammans med färska blåbär, blåbärssirap - egengjord eller köpt - samt mandelmjölk blir det en bra start på morgonen innan man ger sig ut i världens vimmel
Det blev glutenfria hastbullar medblåbär. Tyvärr fick vi med lite ”blåbärsaft” och mosade bär så bullarna fick en mindre smickrande färg( grön/lila/blå), så nästa gång ska vi försöka att använda färska bär istället
Idag firar vi Fars dag här hemma med finfrukost. Keso och Paluns kakao- och hallongranola, hallon/smultronjuice, nybakad baguette, croissanter, blåbär/bananpannkaka, kaffe och både DN och SvD
rismjölk sötad med bananpulver, rivet äpple, blåbär, granatäppelkärnor, lite flytande honung. Jag åt faktiskt den rismjölk som blev kvar efter grötkoket till gröten också, men sötade med lite bananpulver för att få lite mer smak på den
Avsluta med att vända ner blåbären. Att kunna fika med gott samvete känns ofta lite bättre. Häromkvällen hoppade jag i stövlarna och gick ut i skogen och plockade lite blåbär
Jag hade lite kanel i mina och det passade bra ihop medblåbär och lönnsirap som jag åt dem med. Dessa glutenfria pannkakor med kokos är väldigt enkla att göra och blir riktigt goda
Stek på medelhög värme beroende på hur tjocka du vill ha, servera med bär. P 4 st ägg eller 2 ägg och 4 äggvitor3 msk kokos3 dl mjölk2 msk fiberhusk1 nypa saltVispa allt med elvisp och låt svälla i ca 10 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.