Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
De glutenfriagodingarna som ni ser på bilden ovan passar perfekt för det här ändamålet. De senaste dagarna har viverkligen haft sommarlovs-feeling här hemma
De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka ilångpanna. Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg
Saftig rabarberkaka. Blanda torra ingredienser. Strö skivade rabarber (mängd beroende på hur hög halt oxalsyra, använder sorten 'Elmblitz' som har låg halt) jämnt fördelat över smeten
Kokoskakor finns det säkert tusentals recept av. Den här varianten blev till för att jag råkade ha ett paket cream cheese hemma där datumet höll på att gå ut, och jag tyckte det var kul att testa i kokoskakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.