Glutenfritt morotsbröd i långpanna
Glutenfria godsaker
Glutenfria godsaker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfritt morotsbröd i långpanna (12 rutor)
  • 50 g jäst
  • 5 dl vatten (37 grader)
  • 2 msk fiberhusk
  • 1/2 dl pofiber
  • 3/4 dl hela linfrön
  • 1/4 dl krossade linfrön
  • 1 dl solroskärnor
  • 1/4 dl olivolja
  • 1 msk flytande honung
  • 1 tsk salt
  • 1 finriven morot (ca 100 g)
  • 2 1/2 dl havregryn (ren havre)
  • 6 dl glutenfri mjölmix
  • Havregryn, flingsalt och frön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.