Nu har jag hittat på ett glutenfrittmorotsbröd som stillarmitt begär. På den tiden då jag inte åt glutenfritt så var morotsrutor det godaste brödet jag visste
Havre- och morotsbröd. Hoppas ni haft en bra helg hittills. Själv var jag iLinköpingigår och var med på en fitnessworkshop, arrangerad av bla Helene Ahlson och Petra Kardell, och Add Ice cream vad en av sponsorerna
Baka ut degen i en långpanna klädd med papper. Hittade två paket jäst i kylskåpet som gick ut i slutet av december, som det alltså var hög tid att använda för att slippa slänga
Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
Supergott glutenfritt bröd med lågt GI. Det blir en väldigtknaprig och tjock skorpa som är ovanlig på glutenfritt bröd, brödet ska vara mjukt inuti och ej torrt då har det vart inne för länge
Bred ut smeten i en mindre, väl smord långpanna. En del av vår lilla plommonskörd (det var inget bra plommonår för oss i år) fickslinka ned i den här goda, mjuka långpannekakan, som passar bra både tillfika och efterrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.