Boken kommer i mitten av september och heter ”Baka glutenfrittmed Ulrika”. I dag har jag bakat glutenfria kakor och allt blir så gott… Jag har gjort de sista recepten till min kommande bok och vi tog omslagsfoto som jag tror kan bli bra
Blanda gulan med de andra ägget, nötsmöret, hasselnötterna, vinägern och örtsaltet. Jag har lagt ut en hel del olika recept på burgare här på Citroncest, men jag tror aldrig att jag faktiskt lagat till en hederlig burgare på kött, med god hemmaslagen majo och krispigt bröd
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj och kanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min
Hon föredrar havregrynsgröt till frukost även när det är sommar. Sist hon och hennes familj sov över blev det lite gröt kvar som jag ställde i kylen och som någon dag senare förvandlades till jättegoda frukostbullar tillsammans med en likaledes överbliven potatis och lite annat smått och gott
Lös upp jästen i en bunke med den fingervarma mjölken. 1 dl hasselnötter, hackade. Häll i mjölmixen och vispa med degkrokarna ca 5 minuter, tillsätt nötterna och vispa in dom i degen. 1 dl hasselnötter, hackade
Lös upp jästen i en bunke med den fingervarma mjölken. 1 dl hasselnötter, hackade. Häll i mjölmixen och vispa med degkrokarna ca 5 minuter, tillsätt nötterna och vispa in dom i degen. 1 dl hasselnötter, hackade
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Här är recept på Glutenfria frallor. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Det har en underbar smak med massor av söta fikon och krispiga hasselnötter. The post Nyttig thaisoppa med röd curry och kokosmjölk (laktosfri & glutenfri) appeared first on Angelas Heaven
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.