Har nämligen precis tagit ut ett gäng glutenfria frallor från ugnen. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix med fiber) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös. ca 500g glutenfritt mjöl ( jag använde sempers mix med fiber) + ca 1/2- 1 dl till om degen är alldeles för lös
MAJSBRÖD. Jag har ju minskat drastiskt på gluten för att testa lite hur min mage mår av det. Tycker att jag är bättre faktiskt, håller magen igång på ett helt annat sätt
Havremjölmixen går bra att byta ut mot vanlig glutenfri mjölmix. Glutenfria frallor med bovete (ca 8 st)25 g jäst. 4 dl glutenfri havremjölmix (tex Provena). 4 dl glutenfri havremjölmix (tex Provena)
En nybakt glutenfri fralla glädjer mig faktiskt lite. Det klassas som glutenfritt men det kan finnas spår av gluten så är man intolerant kan inte alla äta skrädmjöl som är ett mjöl gjort på stenugnsrostat havregryn
440 g glutenfri mjölblandning. Smula ner jästen i en skål. Tillsätt vatten, fiberhusk och olja, och rör om tills jästen lösts upp och allt är väl blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.